تحولات منطقه

مرز چذابه در بخش مسافری و تجاری تا اطلاع ثانوی بسته شد؛ هم‌زمان گزارش‌هایی از احتمال تعطیلی گذرگاه‌های دیگر ایران و عراق منتشر شده است.

مرز چذابه بسته شد/ الحدث: عراق در حال برنامه‌ریزی برای بستن تمام مرزهای خود با ایران است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان گفت: بر اساس اعلام دولت عراق، مرز چذابه در دو بخش مسافری و تجاری تا اطلاع ثانوی مسدود است.

ولی‌الله حیاتی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در گفتگویی رسانه‌ای افزود: با توجه به مسدود بودن این مرز، به مسافران و فعالان اقتصادی توصیه می‌شود تا زمان بازگشایی مجدد مرز چذابه، از پایانه مرزی شلمچه برای تردد استفاده کنند.

به‌گزارش قدس، پیش از این هم یک منبع دولتی عراق اعلام کرده بود که نخست‌وزیر عراق دستور بسته‌شدن گذرگاه مرزی الشیب با ایران را بدون اعلام دلیل این تصمیم صادر کرده است

به‌گفته این منبع گذرگاه الشیب از روز چهارشنبه تا اطلاع ثانوی به روی تردد افراد و انتقال کالا بسته خواهد بود.

وی گفت: طی روزهای آینده، تعدادی از گذرگاه‌های مرزی با ایران به‌تدریج بسته خواهند شد.

همچنین الحدث هم اعلام کرده بود که عراق در حال برنامه‌ریزی برای بستن تمام مرزهای خود با ایران است، به جز دو مرز خاص.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha